De kleine lettertjes

Het is fijn werken met elkaar als je niet voor verrassingen komt te staan.

Gruytphotography is lid van DuPho, de beroepsvereniging voor fotografen. De expertise van DuPho ligt aan de basis van onze afspraken. Neem vooral een kijkje.
Algemene voorwaarden DuPho
Wanneer vermeld je de naam van de fotograaf?

Als de foto’s eenmaal geleverd zijn, komt een belangrijke fase: publiceren! Dan is het een goede gewoonte (omschreven in het auteursrecht) dat de naam van de fotograaf wordt vermeld. Waar en hoe precies staat in dit schema.
Naamsvermelding bij publicatie

Hoe gaat Gruytphotography om met je privacy?

Gruytphotography gaat zorgvuldig om met de gegevens die je geeft, als potentiële klant en als klant. Hoe ik dat doe, lees je in de privacyverklaring.

Quitclaim

Het portretrecht is een groot goed. Het betreft het recht dat een geportretteerde heeft ten aanzien van de publicatie van een portret dat van hem of haar is gemaakt. 
Gruytphotography publiceert graag het werk waar het trots op is en heeft dit ook nodig voor promotie. Bijvoorbeeld op deze website of op social media. Om dit te mogen doen heb ik toestemming nodig van de geportretteerde.
Met de meeste opdrachtgevers maak ik bij de offerte of bij de levering van de foto’s al afspraken hierover. Maar het kan ook heel officieel via een quitclaim. Uiteraard ga ik integer met de verleende toestemming om. 

Nieuwsgierig naar meer?
Laten we in gesprek gaan.

Onderwerp

8 + 1 =

Logo Gruytphotography<br />
Focus op jouw verhaal

Hofdijck 72 | 2341 NE Oegstgeest

Mobiel 06-29 20 17 46

E-mail info@gruytphotography.com

DuPho logo membership

Algemene voorwaarden DuPho en meer

Privacyreglement