themaverhaal

Maatschappelijke thema’s (zoals duurzaamheid of vrijwilligerswerk) laten zich goed in beeld vangen. Daarmee wordt het verhaal tastbaar. Dat helpt om het thema op de agenda zetten van je doelgroep. Eerder maakte ik verhalen over het Repaircafé Oegstgeest, de vrijwilligers van het Singelpark in Leiden en over Anderhalvemeterzomer 2020.

Met liefde voor... expo in het Singelpark, 2021

Met liefde voor...

Het Singelpark in Leiden wordt onderhouden door vrijwilligers. Deze bewoners vinden voldoening in het mooi houden van hun eigen stad en in het contact met andere vrijwilligers. In de zomer van 2021 hing mijn expo ‘Met liefde voor…’ over deze betrokken mensen en hun werk in de tuin van Museum Volkenkunde. De expo werd meermalen verlengd. 

Boerderij 't Geertje, beeldbank voor ondernemers

Repaircafé Oegstgeest

Wie in Oegstgeest zijn fiets, broek of een elektrisch apparaat wil laten repareren (of wil leren hoe dat moet), kan terecht bij Repaircafé Oegstgeest. Het vrijwilligerswerk draagt ook hier bij aan een duurzame maatschappij en schept een band in het dorp.

Deze beelden heb ik gemaakt in het kader van mijn afstuderen aan de Fotoschool (onderdeel Fotoacademie, Amsterdam). Het werk is opgeleverd in een leporello op fineart papier. 

Anderhalvemeterzomer

Anderhalvemeter-zomer

Wat doen mensen in een zomer waarin een pandemie heerst en je maar mondjesmaat mensen – op veilige afstand – mag zien? Deze vraag onderzocht ik in het Singelpark. Een nieuw park langs de stadsgracht van Leiden dat juist in die zomer de aandacht van het grote publiek begon te trekken.

Maatschappelijke thema’s zijn belangrijk.
We moeten ze in kaart brengen.
Zodat een ander ook ziet wat er in de wereld aan de hand is. 

Wat kan ik voor jou doen?

Nieuwsgierig naar meer?
Laten we in gesprek gaan.

Onderwerp

10 + 13 =

Logo Gruytphotography<br />
Focus op jouw verhaal

Hofdijck 72 | 2341 NE Oegstgeest

Mobiel 06-29 20 17 46

E-mail info@gruytphotography.com

DuPho logo membership

Algemene voorwaarden DuPho en meer

Logo Gruytphotography<br />
Focus op jouw verhaal

Hofdijck 72 | 2341 NE Oegstgeest

Mobiel 06-29 20 17 46

E-mail info@gruytphotography.com

DuPho logo membership

Algemene voorwaarden DuPho en meer